Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

AXXION Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Breed assortiment aan Axxion velgen

AXXION®

AXXIONLogo


Axxion Velgen

Axxion heeft vele soorten velgen waardoor er altijd wel een bij het karakter en de uitstraling van jouw auto past. Zo heeft het velgenmerk sportieve velgen, tijdloze velgen, stoere velgen en klassieke velgen. Velgen zijn de mooimakers van je auto. Tegenwoordig zijn ze niet alleen in een standaardkleur verkrijgbaar, maar ook in chroom, gepolijst donkergrijs, wit of matzwart. Welke variant kies jij?

Functie velgen

Lichtmetalen velgen zijn de populairste accessoires voor een auto. De banden liggen er direct omheen en er worden verder geen wieldoppen op geklikt (wieldoppen zijn plastic onderdelen die tegen een stalen velg worden bevestigd, ze zijn niet alleen voor de sier maar beschermen ook band en velg tegen beschadigingen). Maar lichtmetalen velgen zijn niet alleen voor het uiterlijke vertoon. Aluminium velgen zijn een stuk lichter dan stalen velgen waar nog wieldoppen op moeten worden bevestigd. Dit scheelt enorm in gewicht en dat zie je terug in de prestatie en het verbruik van de auto.

Stalen velgen versus lichtmetalen velgen

Stalen velgen zijn gemaakt van staal. Ze zijn vaak goedkoper in aanschaf dan lichtmetalen velgen, maar hebben wel weer een minder fraai uiterlijk. Ze worden vaak gebruikt in de winter in combinatie met winterbanden. Lichtmetalen velgen zijn gemaakt van aluminium en zijn daardoor ultralicht. Ook zorgen ze voor een betere warmtebegeleiding en zijn ze een stuk mooier om te zien dan stalen velgen. Om die reden worden lichtmetalen velgen vaker aangeschaft.

Koop Axxion velgen

Ga naar autobandenmarkt.nl om de mooiste velgen van Axxion te bestellen. De levertijd bedraagt zes werkdagen. De velgen worden geleverd met een velgmontageset en een technisch rapport.