Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor BMW

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Lichtmetalen velgen voor uw BMW

Lichtmetaal heeft vele voordelen. Of u nu een besparing in brandstof zoekt, of u wilt uw auto een visuele upgrade geven, lichtmetalen velgen zijn het antwoord. Hier op autobandenmarkt.nl hebben wij BMW modellen op voorraad voor elke serie. Lichtmetaal weegt uiteraard minder dan staal en verbeteren zodoende de rijprestaties van uw auto. Dat niet alleen, door de gewichtsbesparing verbruikt u ook nog eens minder brandstof. Het rijcomfort is ook beter doordat aluminium trillingen in de banden beter opvangt. Doordat er minder materiaal gebruikt wordt, en door de aard van het materiaal, wordt hitte beter afgevoerd. Voor u als eigenaar betekend dat dat uw rubber en remschijven langer meegaan. Aluminium is wel iets gevoeliger voor krasjes dus het is verstandig hier rekening mee te houden. Regelmatig poetsen zorgt ervoor dat ze in een goede conditie blijven. Wij hebben lichtmetaal voor zowel zomerbanden als winterbanden. Voor uw nieuwe velgen bent u bij autobandenmarkt.nl aan het goede adres.

Bestel uw BMW velgen nu online

Bestel uw BMW velgen direct online bij autobandenmarkt.nl Wij hebben 1500 professionele montage partners die ze graag voor u monteren, dus altijd iemand bij u in de buurt. Bestellen kan heel eenvoudig online vanuit huis op onze website met ons keuzemenu. De configurator laat exact zien hoe uw nieuwe aankoop er op de auto uit gaat zien. U hoeft alleen het juiste model/type bouwjaar, serie en uitvoering maar te selecteren uit het keuzemenu en wij doen de rest voor u. Als Europa's grootste online bandenhandelaar bent u bij ons altijd in goede handen, velen zijn u al voor gegaan. Voor vragen kunt u gebruik maken van onze handige terugbel service. En met ons 30 dagen retourbeleid loopt u absoluut geen risico. Bestellen bij autobandenmarkt.nl is tevens zeer voordelig, vanaf 2 stuks bezorgen wij gratis. Welke BMW velgen u uiteindelijk ook kiest, wij hebben ze voor u voor de beste prijs. Bestel nu.