Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor BMW X1

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Kwalitatieve en goedkope BMW X1 velgen via het internet

De BMW X1 is een opvallende verschijning. Qua uiterlijk lijkt het een SUV, maar BMW heeft deze wagen een SAV genoemd, een Sports Activity Vehicle. De X1 werd al in 2001 geïntroduceerd en heeft sindsdien verschillende prijzen en nominaties in de wacht weten te slepen. De BMW X1 onderscheidt zich vooral op het moment dat het wegdek ruiger wordt. Het besturingsmechanisme past zich aan naar de gebruiker en dankzij het gedrag van de auto en de wegligging zullen alle ritjes een plezierige ervaring zijn. Vergis je echter niet, de motor in deze auto heeft 228 pk en heeft een 2.0 liter turbo onder de motorkap liggen. De X1 heeft voorwielaandrijving of vierwielaandrijving en heeft een automatische transmissie. De bluetooth zit standaard in het pakket. Een ingebouwd navigatiesysteem, aanpassende cruise control en automatische parkeerhulp zijn slechts een aantal van de opties die bij de BMW X1 horen.

Deze BMW is zo goed als de banden en velgen die eronder zitten

Er zijn veel autoproducenten die graag aangeven hoe goed de auto kan presteren, maar deze prestaties worden alleen behaald wanneer de juiste velgen en banden onder de auto zitten. De remweg, het comfort en de controle hebben te maken met het contact met het wegdek. Wil je het meeste uit jouw BMW halen, schaf dan de juiste BMW X1 velgen en banden aan die bij dit model horen. Zo kun je de optimale prestaties behalen die bij deze auto horen. Het bestellen van de velgen en banden kan gewoon via het internet: Op autobandenmarkt.nl vind je meer dan 25.000 banden en honderden verschillende velgen die direct uit voorraad leverbaar zijn.