Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor BMW X3

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Bmw X3 velgen in vijf aantrekkelijke designs

Rijdt u een Bmw X3 en bent u op zoek naar nieuwe velgen voor uw auto, dan kunt u deze tegen een scherpe prijs kopen bij autobandenmarkt.nl. De Bmw X3 velgen zijn uitgebracht in 5 verschillende uitvoeringen. Namelijk het Mesh classic model, het Rapp model met 5 spaken, het Munich model met 10 spaken, het Spartan model met 10 spaken en het prachtige Multidesign model met 25 spaken. Zo sluit het design optimaal aan op de stijl van u BMW. Ook bijpassende banden voor uw BMW zijn bij ons in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zoekt u velgen of een volledige wielset voor uw Audi, Mini of andere auto dan kunt u ook deze hier vinden, van originele kwaliteit en zeer voordelig.

Bmw X3 velgen in topdesigns kopen tegen een scherpe prijs

Op autobandenmarkt.nl koopt u vertrouwd en gemakkelijk lichtmetalen velgen voor uw BMW X3. Combineer deze met een bijpassende set winterbanden of vierseizoenenbanden en profiteer van gratis verzending bij bestelling van 2 of meer banden. Als grootste bandenhandelaar van Europa bieden wij u een ruim assortiment met meer dan 25 000 bandenprofielen van meer dan 100 merken. Een uitstekende klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel en wij zorgen dan ook voor een snelle levering. Voor montage gaat u naar een van onze ruim 1 900 montagepartners in Nederland.