Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor BMW X5

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

BMW X5 velgen: stoer en sportief

BMW is natuurlijk een ultiem luxe automerk. De BMW X5 is pure klasse, stoerheid en sportiviteit in één auto. De velgen sluiten hier feilloos op aan. Zo heb je BMW X5 velgen in speelse vormen, met trendy rechttoe rechtaan spaken, juist robuuste spaken of velgen in de klassieke vorm. Kortom, voor elke persoonlijkheid is er wel een velg geschikt.

Je kunt meer met aluminium velgen

Alhoewel stalen velgen misschien iets sterker zijn dan lichtmetalen velgen, ze zijn geen lust voor het oog. Met aluminium velgen begint het plezier pas echt. Deze velgensoort is in allerlei vormen en maten verkrijgbaar. Ze verfraaien het uiterlijk van je auto, maar dat is niet het enige. Lichtmetalen velgen zorgen ervoor dat het onafgeveerde gewicht van de auto een stuk lager is, hierdoor wordt de wegligging en het rijcomfort beter. En het zorgt er in mindere mate ook voor dat het brandstofverbruik lager wordt.

Handig trucje

Je wilt natuurlijk wel de juiste BMW X5 velgen bestellen, gelukkig heeft www.autobandenmarkt.nl een handig stappensysteem dat ervoor zorgt dat je altijd de juiste velgen bestelt. De velgen worden binnen zes werkdagen bezorgd. Je hoeft je geen zorgen te maken om het monteren. Er zit namelijk een technisch rapport en velgmontageset bij.