Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor CITROEN DS3

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

CITROEN Ds3 velgen voor dé auto van het jaar 2010

Heeft u een Citroen Ds3, dan wilt u deze natuurlijk uitrusten met hoogwaardige velgen die de uitstraling van de auto ten goede komen. De auto is niet voor niets tot auto van het jaar 2010 verkozen door TopGear Magazine. Met CITROEN Ds3 velgen in verschillende maten zoals 4x108 en voor verschillende modellen zoals de CITROEN Ds3 1.4 L, Ds3 1.6 L 16V, Ds3 1.6 L THP 16V en Ds3 1.6 L HDi helpen wij u graag. Combineer stijl met veiligheid en geef uw CITROEN Ds 3 een persoonlijke touch. Of u nu op zoek bent naar de originele lichtmetalen velgen om uw auto mee uit te rusten, of een goedkope variant. Velgen kopen doet u gemakkelijk en vertrouwd op autobandenmarkt.nl.

Voordelige CITROEN Ds3 velgen voor veiligheid en de juiste uitstraling

Koop CITROEN Ds3 velgen met een mooi design en voor veilig rijden op autobandenmarkt.nl. Met een breed assortiment lichtmetalen velgen van meer dan 100 merken zijn wij de grootste bandenhandelaar van Europa. Bestel de velgen in combinatie met All Season- of winterbanden en profiteer van gratis verzending bij bestelling van 2 of meer banden. Met een levering van uiterlijk 6 dagen kunt u snel weer de weg op met uw nieuwe velgen. Lukt de montage niet, dan kunt u gebruikmaken van de service van een van onze ruim 1 900 montagepartners in Nederland.