Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor FIAT 500

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Uw Fiat 500 velgen maken een auto af

Nieuwe Fiat 500 velgen is precies wat u nodig heeft om uw auto een extra update te geven. Dit is natuurlijk al best een lichte auto maar met lichtmetalen velgen brengt u dat gewicht nog verder naar beneden. Dit heeft voor u een aantal belangrijke voordelen. Een lager gewicht bezorgt u allereerst een brandstofbesparing, en dat is zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee. Het lagere bandengewicht zorgt daarnaast ook voor een strakkere wegligging in de bochten en dat is niet alleen veiliger, het maakt de rijervaring ook nog eens aangenamer. Wij bieden u uiteraard niet alleen Fiat 500 velgen. U vindt bij ons ook een ruim aanbod Fiat Punto velgen en Fiat Stilo velgen. Dus welke Fiat u ook van een upgrade wilt voorzien, u bent bij ons aan het juiste adres.

Bestel uw Fiat 500 velgen nu online

Bestel uw Fiat 500 velgen op autobandenmarkt.nl en profiteer van de vele voordelen. Bestellen is heel eenvoudig, naast velgen bieden wij ook winter en zomer banden voor bijna alle Fiat auto's. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete velgen selecteren in ons handige keuzemenu op deze pagina. Wanneer u alle velden heeft ingevuld ziet u daar een fraaie visuele presentatie van hoe de velgen er op uw auto uit zullen zien. U hoeft dus niet eens het huis uit om een bestelling te doen. Geen opdringerige verkopers en geen slecht weer om doorheen te moeten. Wij bieden u een 30 dagen retourbeleid op uw nieuwe velgen mocht u toch van gedachte veranderen, en onze terugbelservice maakt het makkelijk om uw vragen beantwoord te krijgen.