Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor FIAT Bravo

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Fiat Bravo velgen kunt u zonder risico en aan de beste prijs kopen vanuit het comfort van uw eigen w

De Fiat Bravo is een compacte gezinswagen die zich thuis voelt in het stadsverkeer en op het platteland. Fiat ontwikkelde het Blue&Me systeem in samenwerking met Microsoft, dit is een Bluetooth systeem waarmee de bestuurder hands-free kan bellen in de wagen. Het Blue&Me systeem werd voor het eerst geïntroduceerd bij de Fiat Grande Punto, maar komt standaard bij een Bravo Sport of Dynamic. Bent u op zoek naar mooie, moderne of klassieke velgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Fiat Bravo velgen koopt u bij ons online aan de beste prijs. Onderschat het effect van degelijke velgen niet, ze zorgen voor een betere rijervaring en verhogen de veiligheid. Dankzij onze handige zoekfunctie hebt u in enkele klikken de velgen gevonden die passen bij uw auto. Zo moet u zelfs de deur niet uit om uw wagen een nieuwe look te geven.

Bestel uw Fiat Bravo velgen vandaag nog

Op de website van autobandenmarkt.nl kunt u de juiste velgen vinden voor iedere type auto, we hebben zowel velgen die passen op zomerbanden als op winterbanden. Bent u een liefhebber van lichtmetalen velgen? Kijk dan zeker eens in ons assortiment, voor de Fiat Bravo is de stijlvolle ENZO B in mooi zilver een absolute topper. DOTZ WHEELS biedt dan weer velgen met een stoer uiterlijk die perfect passen bij uw Fiat of andere auto. We zorgen voor een snelle levering aan huis, meestal binnen 6 werkdagen. En dankzij ons 30 dagen retourbeleid loopt u geen enkel risico, u kunt uw aankoop steeds omruilen of terug sturen binnen 30 dagen na aankoop.