We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Velgen voor FIAT Punto Evo

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Fiat Punto Evo staat voor evolutie

De Fiat Punto Evo is een stoere, pittige auto. De Fiat Punto Evo is de opvolger van de Grande Punto, waarbij Evo staat voor evolutie. De Italiaanse auto is ruimer en betrouwbaarder en is een groot succes. Inmiddels is de Punto Evo weer vervangen voor de ‘gewone’ Punto, maar toch zie je ze nog volop rijden. Het model is iets braver dan je gewend bent van de Punto en kent een wat rondere neus. Al met al is het een fijne middenklasse-auto. Eentje die het perfect doet in de stad. Met de velgen kun je alle kanten op. Van stoer tot klassiek en van tijdloos tot elegant. En dan heb je ook nog verschillende kleuren. Chroom geeft een klassiek uiterlijk terwijl zwart juist de auto een stoere boost geeft.

Fiat Punto Evo velgen beschermen

Voorkom dat je mooie lichtmetalen velgen gejat worden en bescherm ze met slotbouten. De kop van deze bout heeft een aantal inkepingen die alleen met een speciale sleutel kunnen worden losgedraaid. Kortom, hij heeft een uniek opzetstuk. Je Fiat Punto Evo velgen blijven dus veilig onder je auto zitten.

Nieuwe aluminium velgen kopen

Nieuwe lichtmetalen velgen aanschaffen, is altijd een feest want je kunt je auto er een simpele, makkelijke en goedkope upgrade mee geven. Bestel ze op www.autobandenmarkt.nl.