Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor FIAT Punto

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Bij elk autokarakter past een velg

Of het nu gaat om een bedrijfswagen als de Fiat Ducato, de sportieve Fiat Bravo of de stoere Fiat Punto, bij elke auto horen velgen die het karakter van de auto benadrukken. Lichtmetalen velgen zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen. Kies degenen die bij jouw auto en smaak passen en verander zo gemakkelijk de look van je auto.

Voordelen van lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen doen meer dan alleen het uiterlijk van je auto mooier maken. Een aantal voordelen:

- De warmteafvoer: lichtmetalen velgen nemen de warmte, die ontstaat door het rijden en remmen, beter op en voeren die af. Hierdoor blijft de temperatuur van de banden, het remsysteem en de wiellagers continu en dat is beter voor de levensduur van deze onderdelen.

- Meer balans: lichtmetalen velgen zorgen voor meer balans. Lichtmetalen velgen zijn stijver en vormvaster dan metalen velgen, hierdoor voel je minder trillingen en onbalans.

- Minder corrosie: lichtmetalen velgen roesten minder snel.

- Nauwkeurig qua maat: lichtmetalen velgen luisteren nauw qua inch maat.

Een lichtmetalen velg wordt afgedraaid voor een juiste pasvorm, hierdoor past een velg heel precies om de band. Kijk dus goed welke inch velg om jouw band past.

Fiat Punto velgen

Op autobandenmarkt.nl kun je makkelijk en snel zien welke aluminium velgen onder de Fiat Punto passen. Je vult heel simpel het bouwjaar en de serie in en je ziet welke velgen geschikt zijn voor jouw auto. Compleet met merk en inchdoorsnede. De Fiat Punto velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.