Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor FIAT Stilo

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Fiat Stilo velgen: sportief en stoer

Het Italiaanse automerk Fiat is in 1899 opgericht. De Fiat Stilo werd in 2002 gelanceerd. De auto kenmerkt zich door een sportief en stoer uiterlijk. Een wagen die er groots uitziet, maar in feite een middenklasse-auto is. De Fiat Stilo velgen zijn hierbij lekker rauw. De velgen kenmerken zich door een vijftal spaken die diagonaal zijn uitgesneden. Dit geeft de velgen een stoere twist. Maar je hebt ook tijdloze varianten die zeven spaken hebben in setjes van twee. Deze geven de Stilo een rustige, degelijke uitstraling. Zoals je ziet, is er voor ieder wat wils. De keuze is aan jou: wat vind je zelf leuk en wat past bij het karakter van je auto?

Velgen reinigen met een velgenborstel

Je maakt lichtmetalen velgen blinkend schoon door een velgenborstel te gebruiken. Hiermee kun je ook goed de spaken reinigen. Je hebt verschillende soorten velgenborstels: klein, groot, dun, breed, rond of puntig gevormd… Kijk goed naar de vorm van je velgen en welke velgenborstel er eventueel tussen de spaken past. Vaak worden afwasborstels, tandenborstels en kwasten uit de kast gehaald om als velgenborstel te fungeren. Maar die haren zijn simpelweg niet hard genoeg om aluminium velgen fatsoenlijk te kunnen boenen.

Koop Fiat Stilo velgen

Bestel de Fiat Stilo velgen gemakkelijk en snel op www.autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen bezorgd.