Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor FORD C-Max

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Ford C-Max velgen – Wanneer levensduur en veiligheid belangrijk zijn

De Ford C-Max is een speciale compacte auto die ontworpen is voor de markt van Europa. Ford heeft met de C-Max ingezet op de ruimere auto’s (de MPVs), maar de compacte uitvoering zorgt ervoor dat de wagen alsnog bescheiden overkomt op de weg. Dit model wordt sinds 2003 gemaakt en wordt alleen op de Europese markt aangeboden. Al in 2006 kwam er een facelift voor de auto. De facelift voorzag de auto van een panoramisch dak en ledverlichting in de achterbumper. Daarnaast werd het interieur aangepast naar de huidige eisen. In 2009 zou Ford met de nieuwe upgrade komen, waar niet langer slechts vijf mensen konden zitten: Er werd ruimte gemaakt voor 7 mensen. Ook voor deze modellen zijn upgrades beschikbaar gekomen.

Ford C-Max velgen online bestellen

Er zijn geen onderdelen die het eeuwige leven hebben, zeker niet wanneer het om auto’s gaat. Rijd je te lang door met beschadigde onderdelen, dan zal dit zorgen voor meer schade. Kapotte of beschadigde velgen zorgen voor een verminderd comfort en meer geluidsoverlast. Daarnaast zijn zij niet langer veilig, omdat zij het gewicht van de auto niet meer kunnen verdelen. Hiermee wordt de veiligheid van alle inzittenden in gevaar gebracht, een klapband door een beschadigde velg komt eerder voor dan je denkt. Dit is onnodig, want de Ford C-Max velgen zijn snel en gemakkelijk via het internet te bestellen. Bij autobandenmarkt.nl is een breed assortiment beschikbaar, met levertijden waar veel andere webwinkels niet eens bij in de buurt kunnen komen.