Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor FORD KA

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Geef de Ford Ka een persoonlijk karakter

Aluminium velgen kunnen de uitstraling van je auto positief beïnvloeden. Als je toe bent aan een kleine verandering aan je auto, overweeg dan om andere velgen te nemen. Stijlvolle, stoere of juist sportieve lichtmetalen velgen maken van de Ford Ka een echte blikvanger.

Aluminium velgen in allerlei soorten en maten

Je hebt verschillende velgen. Zo bestaat er de eendelige velg. De velgbasis en het velgbed zijn hierbij tegelijkertijd gemaakt. De eendelige lichtmetalen velg komt het meeste voor. Maar je hebt ook de driedelige velg die, vanzelfsprekend, uit drie delen bestaat die met elkaar verbonden moeten worden. Aluminium velgen geven je auto een mooiere uitstraling, maar zijn ook voor het rijplezier onmisbaar. Zo zorgt de aluminiumvelg voor een betere wegligging en verbruikt de auto dankzij deze velg veel minder brandstof.

Velgen maken de auto

Geef de Ford Ka een kekke metamorfose en kies voor aluminium velgen. Bestel de velgen bij autobandenmarkt.nl. Je krijgt een keuzemenu te zien waarbij je moet aangeven welk model je hebt, wat het bouwjaar of type is en welke uitvoering je hebt. De uitkomst is een scala aan mooie, functionele velgen. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd, hierbij zit een velgmontageset en een technisch rapport.