Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor FORD S-Max

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Ford S-Max velgen voor de veiligste auto in zijn klasse

Wanneer je op zoek bent naar een gezinsauto, dan is de snelheid niet zo belangrijk. Een goede gezinsauto is vooral veilig en comfortabel en op die gebieden scoort de Ford S-Max zijn punten. Het is volgens veel testen de meest veilige auto in zijn categorie en met een vermogen tussen de 115 en 200 pk is het een auto die flink wat werk kan verzetten. Groot voordeel is dat deze wagen zowel als benzine als diesel geleverd kan worden, zodat het aantal kilometers per jaar bepaalt welke van de modellen het goedkoopst is voor jou. De auto wordt geleverd in twee verschillende modelopties: Een voor vijf personen en een voor zeven. Geen van de modellen wordt geleverd met een reservewiel.

Veiligheid begint bij banden en velgen

De meest veilige auto in zijn categorie wordt pas echt veilig met goede Ford S-Max velgen en goede banden. De veiligheid van deze auto heeft niet alleen te maken met de vier A-spijlen, maar ook met het remvermogen en de wegligging. Daar wordt het meeste werk verzet door de banden en de Ford S-Max velgen. Het is dus niet verkeerd om hier een investering in te doen. Het vinden van de juiste Ford S-Max velgen voor jouw auto is makkelijker dankzij autobandenmarkt.nl, waar een groot assortiment binnen handbereik is en binnen zes werkdagen geleverd kan worden.