Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor FORD Transit Custom

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Ford Transit Custom velgen: Veel soorten voor een diverse bestelauto

De Ford Transit Custom is een auto waar geen eenzijdig label op te plakken is. De auto is niet verkrijgbaar in één vast model, maar kan op maat gemaakt worden voor de eigenaar. Je kunt kiezen uit extra laadruimte, maar het is ook mogelijk om extra stoelen in de bestelwagen te plaatsen. Met een laadruimte tot maximaal 8,3 kubieke meter voldoet het uitstekend als bedrijfswagen. Tegelijkertijd is de motor sterk genoeg om een volgeladen aanhanger zonder problemen mee te nemen. De wagen is beschikbaar met korte en langere wielbasis, met een verhoogd of lager dak en met verschillende maximale laadvermogens. Deze veelzijdigheid maakt dit model geschikt voor bedrijven, maar ook voor gezinnen, of mensen met een hobby waarbij veel meegenomen moet worden naar buitenlocaties.

Ford Transit Custom velgen zijn net zo veelzijdig als de auto zelf

Het is niet verrassend dat de velgen en banden ook in verschillende maten en opties te vinden zijn. Houd er altijd rekening mee dat het laadvermogen en de veiligheid van de auto een sterke relatie hebben met de gekozen velgen en banden. Verkeerde banden of velgen verlagen het laadvermogen en creëren een verslechterde wegligging, wat verre van ideaal is met een volgeladen wagen en aanhanger. Het is verstandig om te kiezen voor goede Ford Transit Custom velgen. Deze zijn gemakkelijk online te vinden en te bestellen via autobandenmarkt.nl, de website met velgen en banden voor de meest uiteenlopende modellen zoals de Ford Transit Custom.