Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor HONDA Accord

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Honda Accord velgen – beschikbaar voor alle modellen

De Honda Accord is een verzamelnaam voor alle modellen die door Honda uitgebracht zijn in de Accord-serie. Dat zijn er veel, de eerste Accord kwam al in 1976 uit en werd een direct succes. Het was echter pas de zevende generatie die echt doorbrak in Europa in 2003. In 2004 kwam de Honda Accord met de I-CTDI-dieselmotor, de eerste Honda Accord met een dieselmotor die door Honda zelf ontwikkeld is. Het sportieve uiterlijk trok veel liefhebbers aan, maar het werd de dieselmotor die de reden werd achter het grote succes. Mensen die de auto zakelijk gebruikten of wilde leasen, konden nu ook voor de Accord kiezen, waardoor de doelgroep vele malen groter werd. De nieuwste generatie van 2008 scoorde op dat gebied nog meer punten. Deze auto ziet er nog sportiever uit en heeft schonere dieselmotoren met 150 en 180 pk (de Honda I-DTEC-motoren).

Honda Accord velgen voor de perfecte look

Een Honda Accord is een sportieve auto. Zowel de uitstraling als het rijgedrag zijn sportief, maar dit gaat natuurlijk alleen op voor de modellen met de goede banden en Honda Accord velgen. Aangezien er veel verschillende modellen zijn, lopen de maten en types uiteen. Op autobandenmarkt.nl kun je alle types en afmetingen vinden en deze worden doorgaans binnen zes werkdagen aan de deur geleverd, zodat je ze direct op jouw Honda Accord kunt (laten) zetten.