Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor HONDA Civic

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Honda Civic velgen: futuristisch en sportief

De Honda Civic is misschien wel het populairste model van automerk Honda. Hij heeft een futuristische look en feel en is heerlijk sportief. De Honda Civic heeft race-achtige lijnen en een mooi ontwerp. Daar horen natuurlijk ook mooie Honda Civic velgen bij. Een kleine greep uit de ruime collectie: de lichtmetalen velg met zeven spaken die in een driehoek lopen. Hij heeft een glanzend zilver laagje. Een andere velg heeft vijf speciaal gevormde spaken met een decoratieve lijn in het midden. Hij is mathelder en heeft een zwarte, stoere kleur aan de binnenkant. Weer een andere velg heeft zes spaken die sportieve inkepingen hebben en hij heeft een glanzend chromen kleur. Dan heb je nog een sportieve aluminium velg die geheel matzwart is. Ditzelfde model heb je ook met een heldere topcoat in donkerzilver. Een andere aparte velg telt vijf spaken die aan allebei de kanten zijn afgewerkt met een soort grijptang.

Velgenmaat bepalen

De maat van een velg wordt weergegeven in inches. Een velg van 6x16 is bijvoorbeeld zes inch en heeft een diameter van zestien inch. De ET-waarde, ook wel Einpress Tiefe genoemd, geeft aan in hoeverre een velg naar binnen of buiten steekt ten opzichte van de wielkast. Hoe hoger de ET-waarde, hoe meer een velg naar binnen valt. Hoe lager, hoe meer een velg naar buiten steekt. De steek geeft aan hoe een velg moet worden gemonteerd. Het heeft twee cijfers. Het eerste cijfer geeft het aantal boutgaten aan en het tweede cijfer geeft de diameter aan van de denkbeeldige cirkel die je door het hart van de boutgaten kunt trekken. Ga voor Honda velgen. Bestel de Honda Civic velgen op www.autobandenmarkt.nl.