Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor HYUNDAI i20

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Hyundai i20 velgen geven de Hyundai de uitstraling die het verdient

Met een 75 pk motor is de Hyundai i20 niet direct het werkpaard in het wagenpark, maar met een maximale koppel van 180 Nm is het zeker een auto waar je rekening mee mag houden. De auto is favoriet geworden onder de mensen die op zoek zijn naar een zuinige wagen die er tegelijkertijd sportief uitziet en die van alle gemakken voorzien is. Denk daarbij aan een fleshouder in de auto, bekerhouders in het middenconsole en een interieur waar je met gemak uren door kunt brengen. Ben je op zoek naar een auto die meer rekening houdt met het milieu? Ook dan is de Hyundai i20 een goede keuze: De remenergie wordt opgeslagen om deze later te gebruiken, waardoor het brandstofverbruik lager ligt dan bij andere modellen.

Hyundai i20 velgen en banden

Een auto met veel comfort en een sportief uiterlijk begint met de goede banden en velgen. De Hyundai i20 velgen zijn beschikbaar in 15 en 16 inch. Deze zorgen voor de extra sportieve look van deze zuinige en milieubewuste auto: De Hyundai i20 velgen en de sierlijsten maken de auto een sierlijke wagen. De keuze voor de banden is overigens ook belangrijk. Het comfort voor de inzittenden wordt grotendeels bepaald door de goede band en de goede velg. Velgen zoals de Hyundai i20 velgen kun je direct via autobandenmarkt.nl bestellen, waar ook met iDeal betaald kan worden.