Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor JAGUAR

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Jaguar velgen: elegantie ten top

Jaguar is de koning onder de automerken en het is een populaire accessoire in James Bond-films. De bekendste soorten zijn de Jaguar XJ, Jaguar XK en Jaguar XF. Sportief, luxe, design, schoonheid en snelheid zijn eigenschappen die hoog in het vaandel staan bij Jaguar. Jaguar velgen benadrukken al deze eigenschappen stuk voor stuk. Zo heb je de klassieke velg met tientallen smalle spaken, de stoere velg met een tiental duo-spaken, de sportieve velg in stervorm of de designvelg met gedraaide spaken. Voor elke Jaguar is een perfecte velg te vinden die de tijdloze schoonheid van de auto nog meer tot zijn recht laat komen.

Lichtmetalen velgen zijn een lust voor het oog

Met aluminium velgen kun je het karakter van de auto tegemoet komen. Maar deze kostbare velgen doen meer dan alleen het verfraaien van je auto. Zo zorgen aluminium velgen onder andere voor een betere warmtebegeleiding. Zo worden de auto-onderdelen niet te heet waardoor ze langer meegaan. Aluminium is niet roestgevoelig en is makkelijk te onderhouden. Het enige nadeel: je moet oppassen met pekel (vreet het aluminium aan) en de prijzen liggen vaak een stuk hoger dan stalen velgen.

Ga voor Jaguar velgen

Geef het uiterlijk van je auto een oppepper met Jaguar velgen. Je vindt ze op autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.