Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

KESKIN KT2 Cup Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Geef je auto een update met de Keskin KT2 Cup velgen

Geef andere auto’s het nakijken met de Keskin KT Cup velgen. De velgen zijn modern, apart en geven je auto een speels karakter. Met deze aluminium velgen trek je veel bekijks. Verkrijgbaar in gepolijst zilver of zwart. De ronde spaken maken de velgen apart. Het fijne van de Keskin KT Cup velgen is dat ze makkelijk te bevestigen zijn, dus je hebt in een handomdraai een nieuwe look.

Houd je velgen mooi met velgenborstels

Als je de Keskin KT2 Cup lichtmetalen velgen op je auto hebt gemonteerd, wil je natuurlijk wel dat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Dat doe je door ze regelmatig schoon te maken met een velgenborstel. Je hebt ze in verschillende soorten en maten: langwerpig, dun, breed of in een puntvorm zodat je op alle plekken kunt komen. Kijk goed naar de ruimte tussen de velg en de remklauw. Als je grote remklauwen hebt, is de ruimte erg klein waardoor je een kleinere velgenborstel nodig hebt. Haal de velgenborstel door de spaken met zigzaggende bewegingen en oefen geen druk uit, de borstel doet al het werk voor jou. Om de velg echt goed te boenen, haal je de velg van het wiel af. Leg hem op een zachte ondergrond en maak hem daar goed schoon.

Koop de Keskin KT2 Cup velgen online

Bestel de Keskin KT2 Cup velgen op www.autobandenmarkt.nl. Met een snelle levering: de velgen worden binnen zes werkdagen bij je bezorgd.