Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor KIA

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Kia velgen: stoer en sportief

De Kia Sportage, Rio en Picanto zijn stuk voor stuk stoere en sportieve auto’s. De juiste lichtmetalen velgen kunnen deze karakters benadrukken. Door andere lichtmetalen velgen te kiezen, kun je ook weer een heel andere look geven aan je auto. Bijvoorbeeld meer trendy of juist nog sportiever of stoerder.

Aparte set velgen voor je winterbanden

Wanneer je elk jaar wisselt van zomer- naar winterbanden kun je beter voor elke soort band een aparte set velgen nemen. Anders moet je elke keer de velgen van de winterband halen, dat kost best wat geweld waardoor de kans op beschadigingen groter is. Als je een aparte set velgen hebt voor zomer- en winterbanden, kun je de velgen gewoon om de banden laten. Dat scheelt je ook weer geld voor het balanceren en ventielen en het is sneller gemonteerd.

Winterbanden en velgen

Tips voor winterbanden en velgen:

- Monteer de velgen niet van de winterbanden, zo is de kans op beschadiging minimaal.

- Sla de winterbanden en velgen op in een goede opslag. Zo kunnen ze het jaar erop weer prima gebruikt worden.

- Zorg ervoor dat de winterbanden en velgen qua maatvoering op elkaar aansluiten.

Als je erg brede banden en grote velgen hebt, kies dan voor winterbanden en velgen in de kleinst voorgeschreven maat. Een glad wegdek met een groot contactvlak is namelijk niet heel veilig vanwege slipgevaar. Bovendien kun je met een kleine maatvoering makkelijker sneeuwkettingen om de banden monteren.

Koop Kia velgen

Het grootste assortiment aan velgen voor de Kia Sportage, Rio en Picanto vind je op autobandenmarkt.nl. Binnen zes werkdagen worden de velgen geleverd.