Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor KIA ceed

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Kia Ceed velgen: Velgen die jouw Kia echt verdient

De Kia Ceed is geen beest op de weg. De driecilinder 1 liter motor is een ingetogen motor die het werk verzet die het moet doen en meer ook niet. Dat hoeft ook niet, want de Kia Ceed is vooral ontworpen om een fraaie auto te zijn die voorzien is van alle luxe voor de inzittenden. Tegelijkertijd is het een sportieve wagen om te zien, mede dankzij de Kia Ceed velgen die de auto een extra dimensie geven. Het is een wagen om trots op te zijn wanneer je achter het stuur zit. Het ergonomische interieur en de standaarduitvoering met veel extra’s halen veel mensen over om te kiezen voor juist dit model.

Kia Ceed velgen maken de uitstraling compleet

Voor de Kia Ceed is het comfort belangrijk. Alle functies zijn te gebruiken zonder de handen van het stuur te halen en het gemak voor de inzittenden is het meest belangrijke onderdeel geweest van het ontwerp. Dat betekent dat de banden en velgen een grote rol spelen bij dit model. De banden zorgen voor de beste stabiele wegligging en de Kia Ceed velgen zijn van groot belang voor het sportieve karakter van de wagen. De unieke velgen van Kia zijn niet alleen fraai, ze vallen ook op wanneer de auto stilstaat, of in beweging is en dat is een groot voordeel ten opzichte van de andere auto’s die op de weg te vinden zijn. De Kia Ceed velgen kun je direct via autobandenmarkt.nl bestellen, deze worden doorgaans binnen zes dagen al aan de deur geleverd.