Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor KIA Rio

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Stoer en sportief: Kia Rio

De Kia Rio is een stoere, sportieve auto. Voor deze auto zijn lichtmetalen velgen uitermate geschikt. Ze geven de auto meer karakter en kunnen een geheel nieuwe look geven aan de auto. Er zijn verschillende lichtmetalen velgen verkrijgbaar. Van complete sets tot aan de perfecte inch maat die aansluit op de auto.

Winterbanden en velgen

Als je winterbanden hebt, is het verstandig om daar een aparte velgenset op te zetten. Als je maar één velgenset hebt voor zowel zomer- als winterbanden, moet je deze er telkens afhalen. Dat is ten eerste vervelend maar kan ten tweede ook voor beschadigingen aan de band en de velg zelf zorgen. Als je aparte velgensets hebt voor zomer- en winterbanden scheelt dat je dus tijd en geld.

Zo werkt een winterband

Een winterband is te herkennen aan het sneeuwvloksymbool aan de zijkant van de autoband. Waarom het hebben van een winterband een goed idee is:

- Wanneer de temperaturen kelderen, neemt de elasticiteit van banden af. Maar niet bij winterbanden. Het rubber blijft zacht en zorgt voor grip op vochtige en ijzige wegen.

- Winterbanden hebben een ander profiel, eentje met zogenaamde lamellen die ervoor zorgen dat de auto meer grip heeft, de remweg korter wordt en stabieler door de bochten gaat.

Wil je ook nieuwe winterbanden in combinatie met trendy velgen die bij de Kia Rio passen? Op autobandenmarkt.nl vul je heel simpel het merk, model, bouwjaar en de serie van jouw auto in en je ziet welke velgen compleet met inch maat geschikt zijn. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.