Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor LAMBORGHINI

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Het ontstaan van het automerk Lamborghini

De Italiaan Ferruccio Lamborghini bezat een aardig fortuin omdat hij tractoren maakte. Hij hield van snelle auto’s en had een Ferrari, alleen moest deze in één jaar tijd vier keer gerepareerd worden. Toen hij hier Ferrari op aansprak, wimpelde deze Lamborghini af en zei dat hij zich maar lekker moest bezig houden met tractortjes bouwen. Drie maanden later, in 1963, kwam Lamborghini met een sportwagen die technisch veel beter was ontwikkeld dan die van Ferrari. Het verschil was dat Lamborghini sportwagens bouwde die bedoeld waren voor de consument. Ze waren niet om mee te racen. Lamborghini straalt natuurlijk een en al allure uit, pure luxe en technische vernuftigheden. Je hebt verschillende modellen zoals de Lamborghini Aventador, Lamborghini Veneno, Lamborghini Huracan en de Lamborghini Urus. De Lamborghini velgen zijn ingewikkeld en anders dan anders qua model. Ze hebben vaak chromen en zwarte kleuren die de sportiviteit benadrukken.

Het fijne van lichtmetalen velgen

Aluminium velgen zijn zo fijn omdat ze niet alleen als modeaccessoire kunnen worden gebruikt. Zo is het gewicht van lichtmetalen velgen minder dan stalen velgen. Dit zorgt ervoor dat de auto beter accelereert en een kortere remweg heeft. Daarnaast reguleren ze de warmte die vrijkomt beter en zijn ze minder elastisch dan stalen velgen. Dit zorgt voor een stabiele, plezierige rit.

Geef je auto een upgrade met Lamborghini velgen

Wil jij je auto ook een Lamborghini upgrade geven? Ga dan voor Lamborghini velgen. Bestel ze op www.autobandenmarkt.nl.