Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor LAND ROVER

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Land Rover velgen: Velgen die echt aan het werk willen

De eerste Land Rover werd in 1948 gebouwd, maar was vooral een kopie van de Willys Jeep, een voertuig dat vooral voor de militairen gemaakt werd tijdens de oorlog. De makers van Land Rover wilden een voertuig maken die juist meer op de weg gebruikt kon worden door de normale consumenten, ook omdat de vraag vanuit het leger sterk afgenomen was. Dat is grotendeels gelukt, al blijven de Land Rovers vooral terreinwagens die uitzonderlijke prestaties kunnen leveren. Zo worden modellen van Land Rover gebruikt in de woestijnrally’s, maar worden zij ook ingezet door het Nederlandse en Engelse leger. Vooral de Land Rover Defender is populair vanwege de verschillende uitvoeringen waarin de wagen verkrijgbaar is. Tegelijkertijd zijn er veel mensen die de Land Rovers gewoon in het dagelijks woon-werkverkeer gebruiken, want ook daarvoor is de auto bijzonder geschikt.

Land Rover velgen en banden bepalen de prestaties

Een flinke auto met een uitzonderlijke motor is niet veel waard wanneer er verkeerde velgen of banden gebruikt worden. Land Rover velgen zijn sterke velgen die slijtvast zijn, zodat zij gebruikt kunnen worden op extreem terrein en onder extreme omstandigheden. Daarnaast zijn er verschillende banden verkrijgbaar voor de Land Rovers: Voor woestijnterrein is een compleet andere band nodig dan voor asfalt. De verschillende Land Rover velgen en banden zijn direct te vinden op autobandenmarkt.nl, waarvan het grootste gedeelte binnen zes werkdagen geleverd kan worden aan huis.