Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

MAM Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

MAM velgen: Duitse topkwaliteit

MAM velgen worden geproduceerd in Duitsland, zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een prima prijs. De lichtmetalen velgen zijn er in alle soorten en maten. De meeste velgen zijn zilver van kleur, maar je hebt ze ook in een gepolijste variant waardoor ze net wat meer glanzen. Chromen velgen glanzen nog meer en passen bij een stylish look, maar je hebt bijvoorbeeld ook matzwarte velgen die juist weer het stoere en sportieve benadrukken. Kortom, voor iedereen heb je goede en mooie MAM velgen.

Monteren van velgen

Voordat je aluminium velgen bestelt, ga dan na welke velgmaat je nodig hebt. Wanneer je de verkeerde velg onder je auto monteert, kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen omdat hij los kan raken tijdens het rijden. Wanneer je de juiste velgen hebt, kan het monteren beginnen. En dat is een precisiewerkje! Gebruik altijd de bijgeleverde bouten of moeren in combinatie met een momentsleutel. Zo weet je zeker dat de velgen supergoed vastzitten en niet loskomen tijdens het rijden. Draai altijd eerst de bouten vast die tegenover elkaar staan, dan voorkom je dat de velg scheef wordt gedraaid.

Bestel MAM velgen gemakkelijk en snel

Bestel MAM velgen gemakkelijk en snel op www.autobandenmarkt.nl. Je vindt hier aluminium velgen voor alle gangbare auto’s. SUV’s, terreinwagens en kleine vrachtwagens. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd. Hierbij geleverd zijn een velgmontageset en een technisch rapport.