Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

MAM 11 Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Driedubbel stoer: MAM 11 velgen

De MAM 11 lichtmetalen velgen lijken qua uiterlijk op de MAM 10 en MAM 10T, maar zijn toch een tikkeltje anders omdat de MAM 11 een driedubbele stervorm heeft. Dit maakt de velgen extra opvallend, stijlvol, stoer en sportief! De velgen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, en dan moet je denken aan gepolijst zwart, chroom of een gepolijste zilveren look.

De werking van lichtmetalen velgen

Aluminium velgen kunnen het uiterlijk van je auto positief beïnvloeden. Ze trekken de aandacht en maken de auto een stukje mooier. Maar ze zijn ook functioneel. Aluminium velgen wegen amper iets. Ze komen voor in een breed scala aan legeringssamenstellingen: van zeer zacht en buigzaam tot hard en kranig. Als er minder nikkel in de aluminium velgen zit, is de legering lichter en buigzamer. Meer nikkel zorgt ervoor dat de aluminium velg harder en minder buigzaam is. Het ligt ook aan het merk velgen: Europese, en dan vooral de Duitse velgen, zijn vaak zachter en buigzamer, terwijl Amerikaanse en Japanse velgenmerken vooral hard zijn.

Wanneer een velg buigt

Wanneer een velg wordt onderworpen aan een sterke kracht, buigt hij. Vaak buigt hij dan naar binnen toe waardoor je het niet ziet, maar je voelt het wel! De auto trilt. Velgen die wat dieper liggen, zijn ook kwetsbaar voor schade. Dit komt omdat de spaken een stuk meer naar binnen liggen.

Klaar voor de MAM 11 velgen?

Je kunt ze via www.autobandenmarkt.nl bestellen. De velgen worden binnen zes werkdagen bij jouw thuis bezorgd.