Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

MAM A4 Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

MAM A4 velgen: artistiek design

De MAM A4 velgen zijn ideale velgen wanneer je op zoek bent naar een design-velg. De velg telt tien spaken met puntige uitsneden in het midden van de spaak. Dit maakt de velg stijlvol, stoer maar ook tijdloos. Je auto krijgt er in een handomdraai een fraaier uiterlijk door. De MAM A4 velgen zijn in verschillende tinten verkrijgbaar: glanzend zwart, chroom en gepolijst. Voor welke kies jij?

Velgen schoonhouden

Aluminium velgen wil je natuurlijk zo lang mogelijk schoonhouden. Een velgenwax kan geen kwaad voor de lak, de wax laat je velgen juist mooi glimmen en beschermt tegen vuil. Maak allereerst de velgen schoon met alleen water en zorg dat de velg droog is. Breng dan de velgenwax aan met een zachte, schone, vochtige doek. Maak ronddraaiende bewegingen. Laat even drogen tot er een witte waas ontstaat. Wrijf dan weer met een zachte, droge doek uit. Et voilà, je lichtmetalen velgen zijn nu beter beschermd tegen vuil en ook het schoonmaken zal een stuk beter gaan.

Ga voor design met de MAM A4 velgen

Met de MAM A4 velgen zet je je auto in de spotlights. Bestel de velgen snel en gemakkelijk op www.autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.