Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

MAM A7 Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Krachtig en stoer: MAM A7 velgen

De A7 aluminium velgen zijn fonkelnieuw in het assortiment van velgenfabrikant MAM. De MAM A7 velgen stralen power uit. Hun speelse voorkomen danken zij aan de spaken die in ongelijke vormen lopen. En de stoerheid? Die komt door de kleuren: matzwart, gepolijst zwart, zilver gepolijst, gepolijst titaan grijs en mat titaan grijs.

Bescherm je velgen tegen diefstal

De mooie MAM A7 lichtmetalen velgen zijn natuurlijk gevoelig voor diefstal, iedereen wil die velgen wel hebben. Om de velgen te beschermen, kun je wel zeggen dat slotbouten een pre zijn. Slotbouten zijn bouten die zijn voorzien van een speciale kop. Deze zorgt ervoor dat je een speciale sleutel nodig hebt om de bouten los te draaien. Met een normale sleutel krijg je de velgen met geen mogelijkheid gedemonteerd. Het is wel handig om de speciale sleutel altijd bij de hand te hebben wanneer je op pad gaat, mocht je onverhoopt een lekke band krijgen. Dan kun je hem tenminste verwisselen.

De spectaculaire MAM A7 velgen bestellen

De MAM A7 velgen verfraaien je auto als de beste. Je bestelt ze gemakkelijk en snel op www.autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen bezorgd, inclusief velgmontageset en technisch rapport.