Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

MAM RS2 Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

MAM RS2 velgen: echte krachtpatsers

De MAM RS2 velgen hebben een stoere uitstraling. De velgen hebben een stervorm met tien spaken die in paren naast elkaar staan. De spaken lopen naar het einde toe in een driehoek wat de velgen extra speciaal maken. De MAM RS2 zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga je voor gepolijst zwart? Chroom? Of donkergrijs?

Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen worden ook wel sportvelgen genoemd omdat ze vaak sportief en stoer onder je auto staan. Ook zien sportvelgen er een stuk beter uit dan stalen velgen. Je hebt de velgen in verschillende uitvoeringen. Meestal zijn de velgen zilverkleurig. Maar je hebt ook een gepolijste variant, dan glanst de velg erg mooi. Chromen velgen glanzen nog net iets meer. Tegenwoordig heb je ook veel matte velgen die de sportiviteit nog eens extra benadrukken en de velgen lekker laten opvallen. Ook zijn de zilveren uitvoeringen allang niet meer de enige. Je hebt verschillende kleuren: van zwart (stoer!) tot wit, geel en rood. Ook bestaan er velgen die tweekleurig zijn, bijvoorbeeld zwart met een witte of gepolijste rand. Dat laat de velg extra opvallen en zorgt er nog meer voor dat je de velg helemaal naar jouw smaak kan maken.

Schaf de MAM RS2 velgen aan

Geef je auto een stoere touch met de MAM RS2 aluminium velgen. Bestel gemakkelijk en snel op www.autobandenmarkt.nl.