Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

MAM S1 Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

MAM S1 velgen: altijd goed

Met de MAM S1 velgen kun je niet misgaan. De aluminium velgen passen bij alle typen auto’s. De velg telt tien spaken die in paren in driehoeken naast elkaar gevormd staan. De velgen zijn onder andere in het gepolijst zwart, chroom en mat grijs verkrijgbaar. De MAM S1 velg is uniek en maakt je auto herkenbaar. De MAM velgen worden in Duitsland ontwikkeld en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Daarom heb je van een velg van MAM gegarandeerd veel plezier.

Waarom kies je voor lichtmetalen velgen?

Aluminium velgen zijn in verschillende maten verkrijgbaar waardoor elke auto uitgerust kan worden met de velgen. Ook geven de velgen je auto een strakkere look en een mooier en fraaier uiterlijk. Andere voordelen:

  • Minder snel last van roest
  • Betere warmteafvoer waardoor auto-onderdelen langer meegaan
  • Lager gewicht
  • Vormvast en minder elastisch dan staal
  • Wanneer je de velgen juist behandeld, hoeven ze niet onderhoudsgevoelig te zijn.

Voor velgen en banden ga je naar autobandenmarkt.nl

Op autobandenmarkt.nl kun je terecht voor allerlei soorten en merken banden en velgen. Zo vind je altijd wel een velg die bij jouw smaak en auto past. Neem nu de MAM S1 velg die geen extreem uitgesproken uiterlijk heeft waardoor hij bij veel uitstralingen en auto’s goed zal staan.