Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

MAM W1N Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

MAM W1N velgen, kwaliteit die je mag verwachten

MAM W1N velgen zijn het broertje van de populaire MAM W1 velgen. Van MAM W1N velgen mag je hoge verwachtingen hebben. MAM is een Duitse velgenspecialist die al 25 jaar dag in dag uit geavanceerde velgen produceert. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat MAM een breed scala aan velgen kan leveren. Zij staan voor functionaliteit en design. En dat zijn ook meteen de kernkwaliteiten van de MAM W1N velgen. Daarnaast is het bedrijf kwaliteit, veiligheid en prestaties niet vreemd. Kortom, van de MAM W1N velgen heb je veel plezier!

De voordelen van lichtmetalen velgen

Aluminium velgen alleen maar voor de sier op je auto? Welnee! Ze wegen een stuk lichter dan stalen velgen. Dat komt onder andere de wegligging ten goede en voorkomt dat de velg wordt krom gereden. Bovendien trekt de auto door het lagere gewicht een stuk sneller op wat ook fijn is voor het rijcomfort.

Een welkome verfrissing: MAM W1N velgen

Is je auto toe aan een opfrisbeurt? Ga dan voor de MAM W1N velgen. Dan weet je zeker dat je hoogstaande velgen onder je auto hebt zitten. Je bestelt ze gemakkelijk en snel op www.autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.