Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor MASERATI

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Maserati velgen: Maak jouw Maserati compleet met de juist velg

Maserati werd in 1914 opgericht in Italië, maar richtte zich in het begin helemaal niet op de bouw van auto’s. Het was een producent van bougies en bobines, maar toen in 1926 de eerste auto gemaakt werd, won deze direct verschillende races en besloot Maserati zich toe te leggen op de productie van racewagens. In de jaren vijftig moest het merk inzien dat de racewereld niet genoeg geld opleverde om de productie voort te zetten en werd besloten om auto’s te maken voor de normale consument. Dit werd een groot succes, al bleef Maserati tegelijkertijd actief met het maken van racewagens en is het ook actief betrokken geweest bij de bouw van motoren. Maserati wordt vooral verkocht in Amerika en heeft in 2015 een record gezet met de verkoop van meer dan 30.000 modellen wereldwijd.

Maserati velgen en banden, de enige goede keuze

Een auto met een groot vermogen zoals de Levante met 430 paardenkracht onder de motorkap, heeft goede banden en velgen nodig. De Maserati velgen zijn berekend op de kracht van de motor, maar zijn tegelijkertijd berekend op de remkracht die de auto moet kunnen leveren. Het echte gemak en comfort van een Maserati beleef je pas wanneer je kiest voor de beste banden. Deze bepalen de wegligging, maar ook het comfort voor de inzittenden. Alle mogelijke Maserati velgen en banden kun je direct vanuit huis bestellen op autobandenmarkt.nl, waar eenvoudig betaald kan worden met onder andere PayPal en iDeal.