Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor MAZDA

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Mazda: een rijke geschiedenis

Mazda noemt zichzelf geen doorsnee autofabrikant. Het automerk onderscheidt zich door voortdurend innovatief en verbeterend bezig te zijn. Het bedrijf werd in 1920 opgericht in Japan. En geloof het of niet, het bedrijf produceerde kurk! Maar al snel werden de activiteiten uitgebreid naar het produceren van auto’s. In 1931 werd de naam Mazda bedacht. Mazda verwijst naar de naam ‘Matsuda’ en ‘Ahura Mazda’, de West-Aziatische God van de wijsheid, intelligentie en harmonie. Mazda heeft verschillende auto’s op de markt gebracht. De stoere Mazda2, de sportieve Mazda 6en de robuuste Mazda CX-5. De Mazda velgen versterken het karakter van de auto.

De voordelen van lichtmetalen velgen op een rij

Het voordeel van aluminium velgen:

- Ze zijn een lust voor het oog.

- Ze zijn minder roestgevoelig.

- Ze zorgen voor een betere warmteafvoer. Hierdoor worden de auto-onderdelen minder heet en dat zorgt voor een langere levensduur.

- Ze zijn stijver dan stalen velgen en dat zorgt voor minder onbalans op de weg.

- Ze zijn vormvaster en minder elastisch dan stalen velgen.

- Ze zijn minder gevoelig voor corrosie.

- Ze zijn nauwkeuriger in maatvoering.

Koop Mazda velgen

Mazda velgen maken het uiterlijk van je auto compleet. Bestel ze op autobandenmarkt.nl. De velgen worden geleverd met een velgmontageset en een technisch rapport.