Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor MAZDA 3

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Mazda 3: een wagen waar je ‘u’ tegen zegt

De Mazda 3 is een plaatje om te zien. Stoer, sportief en erg modern. Daar moeten de velgen zeker niet aan onderdoen! Lichtmetalen velgen maken je auto compleet. Tegenwoordig heb je naast de geijkte standaard velgen ook velgen in een glanzende of matte variant. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kleur: van zilver tot chroom en zwart. Al die verschillende kleurelementen zorgen voor mooie schaduweffecten. Je kunt de kleur velgen ook goed aanpassen op de kleur van je auto. Onder een lichte auto komen donkere, zwarte velgen goed tot hun recht terwijl onder een donkere kleur auto juist de chromen en zilveren varianten prachtig staan.

Mazda 3 velgen geven je auto een touch-up

De combinatie van lichtmetalen velgen en mooie brede banden geven je auto in een handomdraai een sportieve uitstraling. Lichtmetalen velgen zijn te koop in verschillende soorten en maten. Vooral de maatvoering ligt bij lichtmetalen velgen nogal ingewikkeld. Zo heb je te maken met een inchmaat, ET-waarde en steekmaat. Steeds vaker hanteren autofabrikanten dezelfde maten zodat het voor jou als consument makkelijker is om lichtmetalen velgen aan te schaffen. Stel je eens voor dat alle autofabrikanten lichtmetalen velgen verkopen die alleen om hun merk autoband passen… dat zou zonde zijn! Op www.autobandenmarkt.nl vind je in ieder geval allerlei soorten Mazda 3 velgen. Deze worden binnen zes werkdagen bezorgd. En monteren hoeft echt geen crime te zijn. Er zit namelijk een technisch rapport en velgmontageset bij.