We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Velgen voor MAZDA 6

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Mazda 6 velgen: sportief en stoer

De Mazda 6 straalt sportiviteit en stoerheid uit. Hij is in twee edities verkrijgbaar. De Mazda 6 Sedan en Mazda 6 Sportbreak, waarbij de Sedan meer inhaakt op het stoere en de Sportbreak juist weer wat sportiever is. Al met al past de Mazda 6 bij veel smaken. Ook qua velgen kun je alle kanten op. Benadruk je het stoere of juist het sportieve? Ga je voor gebogen spaken, brede spaken of smalle spaken? En dan hebben we het nog niets eens gehad over de kleur? Wordt het chroom, zilver of zwart? En gepolijst of juist mat? Je kunt alle kanten op om de Mazda 6 velgen op jouw persoonlijke smaak af te stemmen.

Het aanschaffen van lichtmetalen velgen

Aluminium velgen moeten aan een paar criteria voldoen, wil hij om de band passen. Om je te behoeden voor een miskoop zijn hier wat aandachtpunten op een rij:

- Breedte: de maat van de velg, deze wordt aangegeven in inches.

- Steekmaat: dat wordt aangegeven in cijfers. Het ene cijfer zegt hoeveel gaten er zijn voor de wielbouten, het andere cijfer zegt iets over de diameter van de denkbeeldige cirkel die je door het midden van de boutgaten kan trekken.

- ET-waarde: dit geeft aan hoeverre een velg naar binnen of buiten steekt. De ET-waarde mag maximaal vijf millimeter afwijken.

Met een gerust hart bestellen

Maak je auto nog stoerder en sportiever met Mazda 6 velgen. Bestel ze veilig, gemakkelijk en snel op www.autobandenmarkt.nl.