Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor MAZDA CX-5

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Mazda CX 5 velgen: dynamisch en sportief

De Mazda CX 5 heeft een dynamische, sportieve, stoere maar ook luxe uitstraling. En daar dragen de Mazda CX 5 velgen aan bij. Zo heb je de stalen velg die past bij het dynamische uiterlijk van de auto. Hij telt vijf brede spaken. Daarnaast heb je ook nog lichtmetalen velgen. De een telt tien spaken variërend in de breedte, deze heeft een tijdloos design. De andere lichtmetalen velg is wat exclusiever qua uiterlijk. Deze heeft de zogenaamde Diamond Cut met scherpe lijnen die zorgen voor een dynamische en sportieve touch.

De verschillen tussen stalen velgen en aluminium velgen

Stalen velgen worden in nauw verband gebracht met winterbanden. Ze zijn goedkoop, sterk en beschadigen niet zo snel. Alleen zijn ze qua uiterlijk niet om over naar huis te schrijven, ze hebben vaak een standaard design. Daarnaast zijn ze zwaar en zijn ze niet in allerlei maten te koop. Dan heb je de lichtmetalen velgen die een stuk lichter zijn dan stalen velgen en in veel verschillende designs en maten verkrijgbaar zijn. Ze zijn helaas wel een stuk duurder in aanschaf en zijn gevoeliger voor beschadigingen. Je zou dus kunnen stellen dat stalen velgen vooral in het winterseizoen een aanrader zijn, omdat ze niet worden aangetast door bijvoorbeeld pekel. De rest van het jaar kun je de mooie lichtmetalen velgen op de zomerbanden monteren.

Wacht niet langer en bestel de Mazda CX5 velgen

Met de Mazda CX 5 velgen onder je auto weet je zeker dat je de blits maakt. Bestel ze op www.autobandenmarkt.nl.