Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor MITSUBISHI

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Mitsubishi velgen: De enige goede velg voor jouw Mitsubishi

Mitsubishi is een groot bedrijf dat zich bezighoudt met alles binnen de industrie en de diensten. Hoewel het bedrijf Japans is, wordt het grootste gedeelte van de productie buiten Japan verkocht. Zo gaat het ook met de auto’s die Mitsubishi al vanaf 1917 maakt. Het eerste model bleek echter te duur in verhouding met de concurrentie, maar vanaf de jaren ’70 kreeg het bedrijf voeten aan de grond in Europa en Amerika door samen te werken met constructeurs in het buitenland met een grote naam. Op dit moment zijn de Mitsubishi modellen in alle soorten en maten te vinden op de Europese markt, wat zorgt voor een grote vraag naar reserveonderdelen, zoals Mitsubishi velgen en banden.

Mitsubishi velgen en banden via het internet kopen

Op dit moment worden er jaarlijks ongeveer 1 miljoen auto’s per jaar gemaakt door Mitsubishi, waarvan nog geen tiende deel in Japan blijft. De rest wordt geëxporteerd naar Europa en Amerika. Deze modellen lopen sterk uiteen, Mitsubishi staat bekend om de sportieve wagens, maar ook om de modellen met veel ruimte zoals de Mitsubishi Space Gear, waar plaats is voor negen inzittenden. Al deze modellen hebben eigen Mitsubishi velgen en banden die geschikt zijn voor de bouw van de auto en de eisen die de eigenaar stelt, zoals comfort en veiligheid. Alle Mitsubishi velgen kunnen direct besteld worden via autobandenmarkt.nl, de website die de meeste bestellingen binnen zes werkdagen aan huis kan leveren en waar ook met iDeal betaald kan worden.