Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor NISSAN Micra

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Nissan Micra velgen: Net zo degelijk als jouw Nissan zelf

De eerste Nissan Micra werd al gemaakt in 1983. Deze auto was bijzonder rechthoekig en werd in 1992 vervangen door de tweede generatie, de Nissan Micra K11. Deze had rondere vormen en had daardoor een veel modernere uitstraling dan zijn voorganger. In Azië werden veel meer verschillende modellen van de Micra gemaakt, waaronder een sedan en een pick-up, maar deze kwamen niet naar Europa. De facelift van 1998 maakt de auto zoals de meeste mensen deze kennen, met nieuwe bumpers en vooral grotere koplampen. De derde generatie van de Micra, de K12, werd direct een succes in Europa. De auto is vooral gewild vanwege de zuinigheid en de grote mate van ruimte in de auto terwijl het toch een bijzonder klein model is. Leuk om te weten: De tweede generatie Micra was de eerste Japanse auto die tot ‘Auto van het Jaar’ gekozen werd.

Nissan Micra velgen en banden maken de uitstraling af

Na de facelift van 1998 werden de Nissan Micra velgen ineens onderdeel van de auto. De Micra die niet heel stijlvol was, werd ineens een auto waarin je gezien wilde worden en dat zorgde voor meer interesse van de consumenten. Het is verstandig om goede Nissan Micra velgen op de auto te zetten en de goede banden te kiezen: De auto is relatief licht en ondervindt eerder hinder van onregelmatigheden of slijtage door verkeerd rijgedrag. Schaf daarom altijd banden en Nissan Micra velgen aan via een betrouwbare aanbieder: autobandenmarkt.nl.