Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor NISSAN Qashqai

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Nissan Qashqai velgen: robuust, stoer en sportief

De Nissan Qashqai ademt stoerheid en sportiviteit uit. Deze crossover is in een nieuw jasje gestoken met een hip design, geavanceerde technologie en hypermoderne functies die jou een betere wegligging en meer rijplezier geven. Daar moeten de velgen natuurlijk wel op aansluiten. Nissan Qashqai velgen zijn robuuster van aard, dit past bij het groteske karakter van de auto. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren leverbaar: van matzwart tot chroom. Ook over het ontwerp van de spaken valt veel te zeggen. Ze zijn opvallend qua uitsnede om het sportieve en stoere van de auto te benadrukken.

Extra grote aluminium velgen

Wil je het sportieve karakter van je auto benadrukken? Ga dan voor grotere velgen – maar niet meer dan twee maten groter. Zo behoud je comfort maar heb je toch die sportievere touch. Grotere lichtmetalen velgen hebben plattere banden. De omtrek van het wiel moet wel hetzelfde blijven, anders kunnen de banden en wielkasten elkaar raken en geeft de snelheidsmeter een andere snelheid aan. De meter zegt dat je langzamer rijdt dan je in werkelijkheid doet. En dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Velgen aanschaffen

Je bestelt de mooiste en nieuwste Nissan Qashqai velgen gemakkelijk en snel op www.autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen thuisbezorgd, daarbij zitten een velgmontageset en een technisch rapport.