We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Velgen voor OPEL Adam

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Opel Adam velgen: De velgen die deze mini echt karakter geven

De Opel Adam is de mini-uitvoering van Opel die de strijd aan mag gaan met de Fiat 500. De Opel is vernoemd naar de oprichter van Opel en is bijzonder in trek, mede vanwege de opties om de auto zelf een eigen stijl te geven. De meeste kleurcombinaties zijn mogelijk, waarbij het dak een andere kleur kan hebben dan de auto zelf. De auto is beschikbaar in een luxere versie, een echte luxe uitvoering en een sportieve uitvoering. Voor alle modellen zijn eigen Opel Adam velgen beschikbaar. In 2014 werd de uitsmijter van de serie uitgebracht in de vorm van de Opel Adam S. Deze is voorzien van een 1.4 liter motor met turbo en 150 pk. Deze auto heeft een maximale snelheid van 210 kilometer per uur en wordt geleverd met sportstoelen, waardoor deze mini een bijzonder karakter heeft.

Opel Adam velgen en banden – een keuze van groot belang

Bij een auto als deze Opel is het van groot belang om voor goede Opel Adam velgen te kiezen. De auto is niet alleen een gebruiksvoorwerp, het is ook een stijlicoon op zichzelf waarbij alle kleine details bijdragen aan de uitstraling van de auto. De juiste Opel Adam velgen en de goede banden zijn niet alleen belangrijk voor het comfort en het rijgedrag, maar maken de Opel Adam ook tot de auto die het is. Je kunt alle Opel Adam velgen en banden direct bestellen via autobandenmarkt.nl, waar je gemakkelijk kunt betalen met onder andere PayPal en iDeal.