Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor OPEL Insignia

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Opel Insignia velgen: fijn voor iedereen

De Opel Insignia is een fijne gezinsauto. Hij is onder andere verkrijgbaar in de Opel Insignia Sports Tourer en de Opel Insignia Country Tourer. Stuk voor stuk auto’s die klasse, stoerheid en sportiviteit uitstralen. Ga bijvoorbeeld voor matzwarte velgen met brede spaken in een opvallende vorm of ga voor tijdloze velgen in een chromen kleur.

Waarom kies je voor lichtmetalen velgen?

Velgen zorgen voor een betere wegligging, maar de voornaamste reden waarom aluminium velgen worden gebruikt, is vanwege hun fraaie looks. Ze zorgen er in een handomdraai voor dat je je auto onderscheidt en aanpast aan je persoonlijke smaak. Je kunt voor grotere velgen kiezen, en nee, dat is niet alleen voor raceauto’s. Met grotere velgen kun je lage profielbanden monteren. De velg wordt dan groter en de band platter waardoor de totale omtrek hetzelfde blijft. Banden met een laag profiel zorgen ervoor dat je minder last hebt van hobbels en bobbels. Ook voldoen banden met een laag profiel aan de behoefte van sportief rijgedrag, een betere handling van de auto en een betere ligging in de bochten.

Geef je auto meer uitstraling

Bestel de Opel Insignia velgen op www.autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen bezorgd.