Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor OPEL Vectra

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Opel Vectra velgen: De perfecte velg voor jouw Opel

De eerste Opel Vectra kwam in 1988 op de markt en was verkrijgbaar als sedan of hatchback. Deze versies kregen in 1992 een kleine facelift. Het was echter de Vectra B die door zou breken in Nederland. Deze auto was de ideale zakenauto volgens velen en de facelift in 1999 verbeterde het imago van de Opel Vectra B. Dit model zou in 2002 opgevolgd worden door de laatste serie van de Opel Vectra. De C-variant werd ook geleverd in een stationcar-versie met een langere wielbasis waarmee de concurrentie gezocht werd met Volkswagen. In 2006 kreeg het model een facelift waarbij onder andere nieuwe motoren beschikbaar kwamen. In 2008 stopte Opel met het produceren van de Vectra, de lijn werd vervangen door de Opel Insignia.

Opel Vectra velgen: De juiste velg voor de juiste Opel

Er zijn veel Opel Vectra’s verkocht in Nederland en dat zorgt voor een constante vraag naar onderdelen, zoals de Opel Vectra velgen. Het kiezen van de juiste velg en goede banden is belangrijk; niet alleen vanwege de uitstraling van de auto, maar ook vanwege de veiligheid en de wegligging. Kies daarom altijd voor de Opel Vectra velgen en de banden met de goede dimensies voor de velg van jouw keuze. Op internet kun je direct alle velgen en modellen vinden op autobandenmarkt.nl, een van de grootste leveranciers van banden en velgen voor alle mogelijke modellen van Opel en andere fabrikanten.