Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor OPEL Zafira

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Opel Zafira velgen: De beste velgen voor de meest flexibele Opel

Opel heeft veel punten gescoord met het maken van de Zafira. De Opel Zafira is de meest flexibele MPV van Opel waarbij zeven stoelen aanwezig zijn, maar waarvan alle stoelen ingeklapt kunnen worden. De achterste stoelen verdwijnen zelfs helemaal, waardoor dit model bijzonder ruim is. Dit bood direct al grote voordelen ten opzichte van andere ruimere auto’s en ook vandaag de dag wordt het gezien als een enorm pluspunt. Het eerste model kwam in 1999 op de markt en kreeg in 2002 een facelift. De eerste generatie werd in 2005 opgevolgd door de Opel Zafira B. Deze versie kreeg in 2008 een facelift, maar al in 2005 werd er ook een Zafira OPC uitgebracht. Deze auto heeft een sportievere uitstraling en na het succes van deze OPC-uitvoering zou Opel ook andere modellen van de upgrade voorzien.

Opel Zafira velgen bestellen via het internet

De Opel Zafira is een sterke auto en wordt geleverd met verschillende opties voor de motor. Aangezien de auto lang meegaat, is het goed om te kiezen voor goede Opel Zafira velgen en banden. Daarvoor hoef je het huis niet uit: De Opel Zafira banden zijn gewoon online te bestellen en kunnen al binnen zes werkdagen aan huis geleverd worden, zodat je ze zelf kunt monteren, of ermee naar een garage in de buurt kunt. Veilig en gemakkelijk Opel Zafira velgen bestellen doe je op autobandenmarkt.nl, waar direct met iDeal of Paypal betaald kan worden om het nog makkelijker te maken.