Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor PEUGEOT 106

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Peugeot 106 velgen: pittig en sportief

De Peugeot 106 is klein maar fijn. Laat je niet beetnemen door het uiterlijk van de auto. Het is een pittig ding dat lekker door kart in steden maar ook op de snelweg. Waar de auto een aantal jaar geleden nog redelijk vierkant qua vorm was, is de Peugeot 106 in 2014 flink van uiterlijk veranderd. De auto is nu veel ronder en sportiever van vorm. Maak ‘m wat stoerder door te kiezen voor velgen met vijf brede spaken. Dit geeft de Peugeot 106 net wat meer pit. Of benadruk de sportiviteit met velgen met een apart design. Niet alleen de vorm, ook de kleur van de velgen kan een hoop doen voor het uiterlijk van je auto. Ga je voor zilver, donkergrijs, zwart of een combinatie van deze kleuren? Zwart is bij uitstek stoer, terwijl een chromen kleur meer sportief is.

Daarom kies je voor lichtmetalen velgen

Ze zijn allereerst een stuk mooier dan stalen velgen. Verder zijn aluminium velgen minder gevoelig voor corrosie, ervaar je minder onbalans, zorgen ze voor een betere warmteafvoer, zijn ze vormvaster en elastischer dan staal en nauwkeuriger qua maatvoering. Bestel Peugeot 106 velgen op www.autobandenmarkt.nl. Je hebt die blitse velgen dan binnen zes werkdagen in huis.