Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor PEUGEOT 205

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Peugeot 205 velgen: De beste velgen voor jouw Peugeot 205

De Peugeot 205 heeft een unieke status onder de Peugeotmodellen. Het is namelijk de auto geweest die het bedrijf van de ondergang gered heeft. De Talbot was een verliesgevend model en alle andere wagens van Peugeot waren luxere auto’s die niet geschikt waren voor het brede publiek. Om het gat in de collectie te vullen, ontwikkelde Peugeot de 205, de auto die direct populair werd en die een eind wist te maken aan de financiële problemen van de fabrikant. Er zijn verschillende opvolgers van de 205 gemaakt, waaronder de automaat en de cabriolet, maar de meest gewilde auto is de GTi-uitvoering van de 205. Deze heeft een 1580 cc-motor en heeft een vermogen van 105 pk. Deze auto werd ook met vierwielaandrijving uitgebracht en Peugeot heeft dit model gebruikt voor de Parijs-Dakarraces.

Peugeot 205 velgen en banden voor jouw auto

Er zijn meer dan 5 miljoen auto’s gemaakt in de 205-serie. Veel van deze auto’s rijden op dit moment ook nog rond, al zien we vooral de versies met de facelift. Al deze auto’s hebben de echte Peugeot 205 velgen en banden nodig om de unieke en eigen uitstraling van de auto te kunnen behouden. Het is tegenwoordig makkelijk om de Peugeot 205 velgen via het internet te bestellen. Op autobandenmarkt.nl kun je direct op zoek naar de velgen en banden die bij jouw auto passen, deze worden vervolgens doorgaans binnen zes werkdagen aan huis geleverd zodat je ze direct op de auto kunt zetten.