Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor PEUGEOT 208

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Peugeot 208 velgen: karakteristiek en speels

De Peugeot 208 is een mooie karaktervolle auto. Een tikkie sportief en geraffineerd. Ga voor speelse Peugeot 208 velgen met ongelijke spaken, deze passen perfect bij de auto. Of neem velgen met gedraaide spaken die ook weer die speelse twist geven. Ook de kleur van de velgen kan het uiterlijk van je auto positief beïnvloeden. En dan niet de geijkte zilveren kleur. Je hebt tegenwoordig matzwarte velgen of chromen velgen die zijn afgewerkt met een kleurrijk randje. Ook heb je velgen die ogenschijnlijk zilver lijken, maar die zwart of chroom gekleurd zijn van binnen. Dit geeft een mooi schaduweffect als de band rolt.

Wieldoppen versus lichtmetalen velgen

Wieldoppen en aluminium velgen worden in de volksmond redelijk vaak door elkaar gehaald. Wieldoppen zijn gemaakt van plastic en worden vaak tegen stalen velgen aangeklikt. Ze beschermen zo de velg tegen beschadigingen en zijn een stuk mooier dan alleen de stalen velgen. Dan de lichtmetalen velgen: banden liggen direct om deze velgen heen. Er wordt hierna ook geen wieldop meer op geplaatst. Ze maken het uiterlijk van je auto een stuk mooier. Ook wegen aluminium velgen niet zo veel, hierdoor presteert de auto beter, is het rijcomfort beter en scheelt het in brandstofverbruik. Bestel Peugeot 208 velgen op www.autobandenmarkt.nl.