Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor PEUGEOT 308 SW

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Peugeot 308 SW velgen: voor elke stationwagen wat wils

Het zal je niet verbazen dat de Peugeot 308 SW een puur zakelijke auto is. Hij heeft een strak design met mooie, rechte lijnen. Hij is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en dat merk je ook meteen aan de Peugeot 308 SW velgen. Van de meest simpele uitvoering zijn de lichtmetalen velgen ook vrij eenvoudig te noemen. Zeven brede spaken met uitsparingen in een zilveren kleur. De Executive-uitvoering is al wat luxer: vijf stoere, brede spaken met inkepingen. De Premium-variant is de absolute topper met vijf V-vormige spaken in een zwart jasje. Een en al sportiviteit en luxe! Op www.autobandenmarkt.nl vind je nog veel meer Peugeot 308 SW velgen die jouw auto een simpele doch luxueuze, sportieve en stoere upgrade geven!

Vieze velgen schoonmaken

Je velgen hebben heel wat te voorduren. Denk aan remstof en vuil op de weg. Dit kan op den duur aankoeken en dan wordt het moeilijk om te verwijderen. Wat moet je doen? Sowieso niet met de hogedrukspuit in de weer gaan. Het vuil werkt in op het lak van de velgen waardoor het broos wordt. Wanneer je de hogedrukspuit erop houdt, bladdert het lak eraf en daar heb je natuurlijk helemaal niets aan. Ga voor een warm sopje van water en een milde autoshampoo. Breng hierna een velgenwax – let erop dat er niet te agressieve schoonmaakmiddelen inzitten, deze kunnen de velgen aantasten – aan om je velgen weer te laten glimmen en ze te beschermen voor toekomstig vuil.