Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor PORSCHE

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Geef uw auto een upgrade met nieuwe Porsche velgen

Bent u de gelukkige eigenaar van een Porsche? Dan hebben wij een fraaie collectie Porsche velgen voor een upgrade van uw automobiel. Aluminium velgen zien er natuurlijk uitstekend uit op uw Porsche, maar wist u dat er ook andere voordelen zijn? Lichtmetalen velgen voeren bijvoorbeeld hitte beter af dan standaard velgen, dit komt door het gebruikte materiaal en de open ruimtes in de velg. Een betere hitte afvoer heeft voor u als voordeel dat uw remschijven en banden langer meegaan. Een andere voordeel van aluminium velgen is natuurlijk het lagere gewicht. Hierdoor verbeterd de wegligging in bochten en vermindert de rolweerstand van de band. Een lagere rolweerstand merkt u in de portemonnee door middel van een brandstofbesparing. Wij hebben vele Porsche velgen op voorraad, zoals bijvoorbeeld voor de Porsche 964, de Porsche 993 en de Cayenne, voor zomer en winterbanden.

Bestel uw Porsche velgen nu online

Bestel uw Porsche velgen bij autobandenmarkt.nl Waarom zou u op pad moeten voor een nieuwe velgen aanschaf? Blijft u lekker thuis achter de computer zitten en vergelijkt u op het gemak ons aanbod. Ons keuzemenu laat u alle velgen voor uw Porsche via een fraaie visuele presentatie zien. U kunt in alle rust zonder een opdringerige verkoper beslissen welke het best bij uw smaak aansluiten. Wanneer u klaar bent om te bestellen volgt u de eenvoudige stappen. Vervolgens bezorgen wij vanaf 2 velgen gratis in het hele land. Ons uitgebreide netwerk van professionele montage partners monteert de velgen vervolgens graag voor u, altijd bij u in de buurt. Mocht u ondanks de uitgebreide online informatie toch nog vragen hebben kunt u altijd gebruik maken van onze handige terugbelservice.