Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor PORSCHE Boxster

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Porsche Boxster velgen – Een goede keuze voor jouw Porsche

De Porsche Boxster is een opvallende verschijning op de weg. Het is een compacte sportwagen met een vlakke motor. Dat is waar de auto de naam aan te danken heeft: Het is een samentrekking tussen ‘boxer’ (de verwijzing naar de motor) en ‘roadster’. De motor die gebruikt is voor het eerste model heeft zes cilinders en met een 2,5 liter motor is het een krachtige sportauto. In 2000 is het model voorzien van een 2.7 liter motor, en de Boxster S kreeg zelfs een 3.2 liter motor. De Porsche Boxster is al in productie vanaf 1996 en er worden nog altijd nieuwe modellen ontwikkeld door de fabrikant.

Porsche Boxster velgen en banden

Een echte sportwagen verdient de beste banden en velgen. Dit geldt ook voor de Porsche Boxster: Velgen en banden maken de auto wat het is omdat dit een grote stempel drukt op de uitstraling van de wagen. Tegelijkertijd zorgen de juiste banden en velgen voor de beste prestaties, wat van groot belang is voor dit model. Een sportwagen met een grotere cilinderinhoud en veel vermogen heeft goede banden nodig om de snelheid, wegligging en remweg te garanderen waar jij op rekent tijdens het rijden. Op autobandenmarkt.nl vind je alle Porsche Boxster velgen en banden, die ook nog eens geleverd kunnen worden binnen vijf werkdagen zodat je nooit lang hoeft te wachten op de levering van jouw bestelling en dat is wel zo handig wanneer je ze direct nodig hebt.